BOTULINSKI TOKSIN

Priprema pacijenta

Pre same intervencije neophodno je popuniti upitnik i naglasiti lekaru ukoliko bolujete od nečega ili koristite neke lekove u terapiji.

 

Procedura 

Pre injektovanja tretirano područje se dezinfikuje i anestezira topikalnom anestezijom u obliku kreme. Botulinski toksin se ubrizgava direktno u mišiće odgovorne za kreiranje horizontalnih bora, u spoljasnjim uglovima očiju i vertikalnih bora izmedju očiju. Efekti traji u proseku 3-4 meseca u zavisnosti od stanja kože, oblasti koja se tretira kao i životnih navika (alkohol, pušenje).

Oporavak

Nakon tretmana potrebno je izbegavati saginjanje glave narednih 24h i naporne fizičke aktivnosti. U prvih 12 sati savetuje se izbegavanje jake gestikulacije lica, upotrebe alkohola i šminke. Izbegavajte izlaganje Suncu, UV zračenje, niske temperature i saunu tokom dve nedelje posle tretmana.

Botox i Vistabel su najpopularniji tretmani za podmlađivanje gornje trećine lica. Botulinski toksin se ubrizgava direktno u mišiće odgovorne za nastanak bora na čelu, između obrva i oko očiju.

 

Zahvaljujući botulinskom toksinu, bore se ublažavaju, a lice izgleda manje ljuto, umorno, zabrinuto i staro. Ima brz početak delovanja sa dugotrajnim efektom.

© 2019 A1 ESTHETIC STUDIO by A1 DENTAL STUDIO

Skerlićeva 30, 11000 Beograd

Belgrade, Serbia mezoterapija, anti-age tretmani, anti-age tretmani lica, antiage medicina, antiaging, tretmani za podmladjivanje, nega lica, nega koze, botox, botoks, hijaluron, hijaluronski fileri, juvederm, messostetic, prp, krvna plazma, mezoterapija, cellular matrix, hemijski piling, bore, uklanjanje bora, bore na celu, bore na licu, estetski tretmani, estetika lica, salon lepote