CELLULAR MATRIX

Starenje kože

Starenje je rezulat uzajamnog dejstva promena koje se dešavaju u svim slojevima kože. Promene zahvataju svaku strukturu različitim tempom i kod svakoga počinju u različitoj životnoj dobi. 

 

Koža tokom starenja trpi nekoliko promena koje uključuju: istanjivanje srednjeg sloja (derma), isušivanje, gubitak elastičnosti, sklonost nastanku bora, pigmente promene na koži.

Cellular Matrix je procedura u kojoj se kombinuju hijaluronska kiselina i PRP. Odmah je vidljiv efekat hijalurona - koža je hidrirana i punog volumena.

 

Nakon tretmana dobija se produženi efekat PRP-a sa postepenim delovanjem faktora rasta iz krvne plazme za regeneraciju kože iznutra.

 

Cellular matrix spada u najefikasnije i najkompletnije tretmane za osvežavanje izgleda kože. Hijaluron koji koristimo je Juvéderm Hydrate, a rezultati su odmah vidljivi!

© 2019 A1 ESTHETIC STUDIO by A1 DENTAL STUDIO

Skerlićeva 30, 11000 Beograd

Belgrade, Serbia mezoterapija, anti-age tretmani, anti-age tretmani lica, antiage medicina, antiaging, tretmani za podmladjivanje, nega lica, nega koze, botox, botoks, hijaluron, hijaluronski fileri, juvederm, messostetic, prp, krvna plazma, mezoterapija, cellular matrix, hemijski piling, bore, uklanjanje bora, bore na celu, bore na licu, estetski tretmani, estetika lica, salon lepote