HIJALURONSKI FILERI

VOLITE je najnoviji filer iz porodice Juvéderm. To je filer ukrštene hijaluronske kiseline koji poboljšava teksturu, elastičnost i hidrataciju kože. Dovodi do sinteze kolagena, podmlađivanja kože, poboljšanja čvrstine i sveukupnog stanja kože do sada zapostavljenih regija vrata, dekoltea i šaka. Tretman se ponavlja na svakih devet meseci.

Filer sadrži hijaluronsku kiselinu u obliku gela koji se raspoređuje u kožu sa zadatkom da veže vodu i spreči dehidrataciju kože.

 

Ovo je najbolja injekciona metoda koja omogućava nadoknadu volumena jagodica, preoblikovanje kontura lica, dodavanje volumena usana, korekciju uglova usana, hidrataciju usana, ublažavanje “pušačkih” bora i drugih finih linija na licu, kao i dubokih bora na koži lica.

 

U našoj ordinaciji koriste se Juvéderm hijaluronski fileri koji u sebi sadrže anestetik lidokain koji proceduru čini bezbolnom.

© 2019 A1 ESTHETIC STUDIO by A1 DENTAL STUDIO

Skerlićeva 30, 11000 Beograd

Belgrade, Serbia mezoterapija, anti-age tretmani, anti-age tretmani lica, antiage medicina, antiaging, tretmani za podmladjivanje, nega lica, nega koze, botox, botoks, hijaluron, hijaluronski fileri, juvederm, messostetic, prp, krvna plazma, mezoterapija, cellular matrix, hemijski piling, bore, uklanjanje bora, bore na celu, bore na licu, estetski tretmani, estetika lica, salon lepote