PRP (PLATELET RICH PLASMA)

Imate ožiljke na koži?

Uz pomoć PRP tretmana ožiljci mogu biti značajno umanjeni. PRP ima ulogu da stimuliše fibroblaste, sintezu kolagena i elastina i tako stimuliše zarastanje rana, povećava protok krvi kroz kožu. 

Imate problem sa opadanjem kose?

Opadanje kose predstavlja estetski, ali često i psihološki problem. Koliko god se trudili da kosu negujemo, kod nekih ljudi se javlja obimnije opadanje kose. PRP tretmanom može se podstaći rast nove kose. Ovaj tretman krvnom plazmom dovodi do mnogostrukih antiage efekata zahvaljujući oslobađanju faktora rasta i citokina. 

PRP (Platelet Rich Plasma), poznatiji kao “vampirski tretman”, prirodna je metoda podmlađivanja kože uz pomoć sopstvene krvne plazme. Trombociti iz krvne plazme otpuštaju faktore rasta koji pomažu organizmu da popravi svoje nedostatke stimulišući ćelije na regeneraciju i revitalizaciju tkiva. 

 

Ovim tretmanom poboljšava se tonus kože, koriguju fine bore, podstiče rast nove kose, smanjuju ožiljci od akni. Metoda je potpuno sigurna, ne postoji mogućnost alergijske reakcije na materijal. Tretmani se rade u seriji od tri tretmana u razmaku od tri nedelje. Uz tretman krvne plazme možete uraditi i mezoterapiju i tako dodatno nahraniti Vašu kožu.